Základní informace

08.03.2013 14:55
Bylo nebylo, v jedné zemi existovala magie. A kde je magie, tam, jak je známo, žijí mágové. Ti se spojují do cechů a společně pak dostávají práci a různé úkoly. A nejznámější, nejztřeštěnější, nejvtipnější, nejpřátelštější a vůbec nejlepší cech se jmenuje:


 

FAIRY TAIL


 

Autor: Mashima Hiro

čtěte:Fearī Teiru

Seriál sleduje příběh legendárního cechu Fairy Tail.
Fairy Tail je strhující a velmi vtipné anime, které dokáže rozesmát, ale i rozplakat. Hlavní myšlenkou je síla přátelství - síla rodiny (cechu).


Pozor: Následující část textu může obsahovat vyzrazení děje a osudu postavy!

Příběh začíná u dívky jménem Lucy, která by se ráda přidala k nějakému kouzelnickému cechu, nejlépe k Fairy Tail. Po setkání s Natsuem, jí Salamandr přivede přímo tam. Lucy se seznamuje s dalšími členy a stává se plnohodnotným členem. Časem utvoří tým, který tvoří Natsu, Happy, Gray, Erza a Lucy.
Společně vyrážejí na mise a setkávají se s dalšími cechy a kouzelníky. Mnohokrát musí čelit nebezpečí.

...

V tomto anime,kde žádná z postav (a že jich není málo) není jen tak, všichni tam mají své místo a vztahy mezi některými nejsou zrovna jednoduché. Ale nemusíte se bát žádné telenovely, je to naprosto úžasná komedie občas proložená vážnými okamžiky, kdy vám nebude stačit vaše zásoba papírových kapesníků. A když už si budete myslet, že už je vše ztraceno a vy si budete muset zajít pro nové, stane se něco, po čem sebou šlehnete na zem/stůl/postel v záchvatu smíchu. Ano, přesně takový je příběh Fairy Tail.
 

použité zdroje:konoha.cz,

                       postavy.cz

Mé postřehy a názory

Grafika je skvělá,třikrát tleská.efekty při kouzlení jsou fantastické ikdyž to.co předvádí Erza přiPřezbrojení je přehnané(a věřte že to časem leze na nervy...). 

Hudba se mi taky moc líbí,hlavně při boji,podle mě se k tomu anime hodí.